Pronađeno telo devojke umotano u tepih pronađeno - utvrđeno da je bila maloletna; Uhapšen muškarac

Policija je utvrdila je identitet devojke čije je beživotno telo umotano u tepih pronađeno u novozagrebačkom naselju Sopot na ulazu u podrum zgrade.

Izvor: B92, index.hr

Nedelja, 16.02.2020.

12:40

Pronađeno telo devojke umotano u tepih pronađeno - utvrđeno da je bila maloletna; Uhapšen muškarac

Telo je pronađeno u subotu ujutru.

Kako piše portal "Indeks", zagrebačka policija je objavila kako je utvrdila identitet mrtve devojke, dodavši kako se radi o maloletnici.

Uzrok smrti još uvijek nije poznat.

Komšije pričaju se tokom noći čula buka i svađa dvojice muškaraca, te strepe da to ima veze sa ovim slučajem, prenosi "Indeks".

U toku je istraga koja će pokazati da li je smrt bila nasilna, a nezvanično se saznaje da na telu nije bilo otvorenih rana.

Muškarac (30) koji se povezuje s ovim slučajem noćas je priveden u policiju, javlja RTL, dodajući kako je maloletnica živela u njegovom stanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: