Praznični vikend: U subotu oblaci, u nedelju sunce

U Srbiji će u subotu biti oblačno i uglavnom suvo vreme, jedino će ujutru na jugu zemlje ponegde biti kratkotrajne kiše, a na planinama snega.

Izvor: Beta

Petak, 14.02.2020.

23:50

Praznični vikend: U subotu oblaci, u nedelju sunce
Ilustracija: Depositphotos/ Anton Matyukha

Uveče i tokom noći doći do smanjenja oblačnosti, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od minus jedan do pet stepeni, najviša dnevna od osam do 12.

U Beogradu će u subotu biti umereno oblačno i suvo vreme, uz slab i umeren, severozapadni vetar. Najniža temperatura biće oko pet stepeni, najviša oko 10.

U nedelju i ponedeljak biti pretežno sunčano i osetno toplije vreme, dok se u utorak očekuje naoblačenje, uz manji pad temperature i slabe padavine ponegde. Od srede će biti oblačno i hladnije vreme, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično kiša, na planinama sneg.

Biometeorološka prognoza za subotu, 15. februar:


Meteorološke prilike mogu imati povoljan uticaj na hronično obolele i osetljive osobe, a izvestan oprez savetuje se srčanim bolesnicima. Moguća meteoropatska reakcija je pojava glavobolje u blažoj formi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: