Hrvatski mediji otkrivaju razlog nestanka poznatog srpskog kuvara

Poznati kuvar Dejan Markus uhapšen je 7. februara u Sloveniji nakon što su slovenački policajci u njegovom automobilu pronašli veću količinu droge u bocama.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.02.2020.

20:50

Default images

Kako saznaje Večernji, Markus je 7. februara prešao hrvatsku granicu i ušao u Sloveniju, a u automobilu je imao, kako navode, pravi mali “bingo”, koji su otkrili slovenski policajci u pretresu vozila.

Večernji navodi da iz pouzdanjih izvora saznaje kako je Markus prevozio amfetamin, tačnije tri litra amfetamina u bocama u obliku onih za ulje, a pronađene su u pretresu. Odmah su mu stavljene lisice na ruke i odveden je u policiju na obradu, a s obzirom na to da je reč o stranom državljaninu, određen mu je pritvor.

Dok su za njim intenzivno od vikenda, dakle šest dana, tragali članovi porodice, poznanici i prijatelji, Markus je bio iza rešetaka, u zatvorskoj ćeliji u Mariboru.

Ranije je Indeks objavio da se srpski kuvar Dejan Markus, prema nezvaničnim navodima, nalazi u zatvoru u Sloveniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: