"Živ sam, majke mi"

Nekadašnji komadant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić danas je na vest o svojoj navodnoj smrti reagovao šaljivo.

Izvor: B92

Utorak, 11.02.2020.

15:57

Getty Images/Serge Ligtenberg

"Živ sam, majke mi!", rekao je Ratko Mladić svom sinu u telefonskom razgovoru, nakon što je prekinuo posetu advokata u pritvorskoj jedinici da bi se javio porodici i demantovao netačne informacije.

Darko Mladić dodaje da je njegov otac na ovu vest reagovao šalom, i da se nije posebno uzbuđivao, niti je dalje komentarisao.

Informacija o smrti Ratka Mladića objavljena je na lažnom nalogu ministarke spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Bisere Turković na Tviteru i preneli su je brojni mediji u Srbiji i regionu.

U međuvremenu je demantovana, a pretpostavlja se da je lažni nalog na Tviteru otvorio izvesni novinar iz Italije Tomazo Debenedeti, koji je napisao ovu lažnu vest.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: