Evakuisan najveći tržni centar u Skoplju

Najveći trgovinski centar u Skoplju "Siti mol" u sredu je oko podneva ispražnjen zbog prijave da je postavljena bomba.

Izvor: B92

Sreda, 29.01.2020.

14:23

Evakuisan najveći tržni centar u Skoplju

Evakuisani su svi posetioci i zaposleni, a pripadnici specijane policijske ekipe proveravaju da li je bomba stvarno postavljena ili je prijava lažna.

Televizija Telma je javila da oko tržnog centra ima i vatrogasnih i kola hitne pomoći, a saobraćaj se preusmerava iz okolnih prometnih ulica u druge.

Zaposleni su toj telviziji rekli da se s razglasa čulo upozorenje na makedonskom i engleskom da svi napuste trgovinski centar, i da je "brzo reka ljudi naglo i u panici počela da trči ka izlazima".

Po policijskim izvorima Telme, obezbeđenju "Siti mola" je "poslata SMS poruka s lažnom prijavom da je postavljena bomba" i "isputuje se preko kojeg provajdera je poslata ta poruka".

Dodaje se da je "po istom izvoru, takva poruka uznemirujuće i lažne sadržine poslata i drugima".

Televizija "Alsat M" je kasnije objavila da je vlasnicima prodavnica dopušteno da uđu, ali da zabrana i dalje važi za posetioce i - novinare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: