Ipak nije zbog "tri prsta"?

U medijima se spekuliše da je mladić napadnut sinoć u Podgorici zbog simboličnog pozdrava sa tri prsta, ali nekadašnji član Prave Crne Gore tvrdi drugačije.

Izvor: Sputnjik
Podeli
Depositphotos/ xload
Depositphotos/ xload

Pročitajte još:

Mediji: Pretukli ga zbog "tri prsta"; Policija: Tragamo za napadačima; BIA: Tražimo informacije VIDEO

Novosti: BIA od crnogorske policije traži snimnke incidenta u Podgorici

Incident u Podgorici: Trčali za mladićem pa nasrnuli na njega VIDEO

Na društvenim mrežama objavljena je informacija da je pretučeni momak dobro, a da je u Podgoricu stigao autobusom iz Danilovgrada kako bi se sastao s devojkom, piše Sputnjik.

U objavi na Fejsbuku Vladislav Dajković, nekadašnji član Prave Crne Gore, navodi da je bio u kontaktu s mladićevom porodicom i šta se sve dogodilo po njegovom dolasku u Podgoricu.

Kako je naveo, mladić je po izlasku iz autobusa na stanici kod Delta šoping centra primetio razularenu masu koja se zatrčava na momka u blizini njega, a on, u strahu za svoj život, počinje trčeći da se udaljava s tog mesta.

Potrčao je u pravcu policijske patrole, a kako piše u objavi, trideset navijača ga je sustiglo, oborilo na asfalt i nogama ga udaralo po čitavom telu.

U postu na toj društvenoj mreži Dajković navodi da se mladić oseća dobro, ali da ima brojne povrede, hematome i povremene nesvestice.

Takođe piše da tvrdnje da je dizao tri prsta ili mahao trobojkom nisu tačne.

strana 1 od 167 idi na stranu