Incident u Podgorici: Trčali za mladićem pa nasrnuli na njega VIDEO

Podgorica -- Više za sada nepoznatih osoba napalo je mladića u podgoričkom naselju naselju Siti kvart, prenose mediji nezvanična saznanja iz policije.

Izvor: Beta
Podeli

Do ovog i još dva odvojena incidenta došlo je nakon masovne proslave i svečanog dočeka vaterpolo reprezentacije Crne Gore koja je osvojila bronzanu medalju na juče završenom Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Na snimku dostavljenom "Vijestima" vidi se kako više muškaraca trči za mladićem bulevarom - jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udara rukama i nogama.

"Oštećenog smo zatekli na mestu gđe je bio incident, i trenutno se radi na slučaju", rečeno je iz policije Vijestima.

Mediji prenose da je mladić lakše povređen.

Prema navodima medija, večeras su se dogodila još dva odvojena incidenta u podgoričkim naseljima Donja Gorica i Zabjelo gde je policija sprečila pokušaj kamenovanja vozila iz kojih su se vijorile crnogorske zastave. Mediji navode da je nekoliko osoba privedeno na informativni razgovor.

Večeras je u Podgorici na punom gradskom trgu organizovan svečani doček vaterpolo reprezentacije koja je osvojila a proslavi je prisustvovao premijer Duško Marković i pojedini ministri u vladi.

Nakon svečanog dočeka kolone vozila iz koji su se vijorile crnogorske zastave kružile su ulicama Podgorice.

Snimak se prethodno pojavio na društvenim mrežama.

strana 1 od 167 idi na stranu