Policija i vatrogasna služba dobili 121 novo vozilo VIDEO

Policijskim i vatrogasno-spasilačkim jedinicima MUP-a Srbije danas je isporučeno 121 novo vozilo.

Izvor: Beta
Podeli
EPA/ CHRISTIAN BRUNA
EPA/ CHRISTIAN BRUNA

Prema rečima ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, nova vozila će omogućiti policajcima i vatrogascima da "još efikasnije rade svoj posao" kako bi građani bili bezbedniji

Navodeći da su od tog broja, četiri kamiona namenjena vatrogascima-spasiocima, Stefanović je najavio da će MUP nastaviti sa opremanjem i modernizacijom svih organizacionih jedinica.

"Drago mi je da naše kolege više ne voze automobile koji su prešli i po 250.000 ili 300.000 kilometara, koji su bili neuslovni i u lošem stanju, kako smo mogli da vidimo pre nekoliko godina. Danas se trudimo da jedinice policije imaju savremena vozila, da imaju dobre uslove za rad i da ljudi u policiji imaju poštovanje svoje države, a samim tim očekujemo od njih i bolje rezultate", naveo je Stefanović.

On je ocenio da je zahvaljujući dobrom radu policije i onome što je uradila u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, Srbija stabilnija i bezbednija, kao i da iz tih razloga investitori više dolaze u zemlju.

"Nastavićemo tokom godine sa opremanjem naših jedinica, nastavićemo sa izgradnjom objekata i hoćemo da ovaj ciklus, kojim pokazujemo i poštovanje prema policajcima, stalno traje. Da se svake godine investira sve više i da time pokažemo da danonoćni rad, po svim vremenskim uslovima, itekako cenimo", dodao je Stefanović.

strana 1 od 105 idi na stranu