Zaplenjeno 15 kilograma marihuane, uhapšeno četvoro FOTO

Pripadnici MUP Uprave krimnalističke policije u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici zaplenili su 15 kilograma marihuane i uhapsili četiri osobe

Izvor: Tanjug

Subota, 25.01.2020.

10:14

Zaplenjeno 15 kilograma marihuane, uhapšeno četvoro FOTO
MUP Republike Srbije

Uhapšeni su P. T. (36) iz Beograda, B. B. (24), D. B. (24) obojica iz Rume i S. T. (37) državljanina Bosne i Hercegovine, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa vozila koje su koristili osumnjičeni pronašla 33 paketa sa ukupno 10,5 kilograma marihuane, dok je pretresom kuće jednog od osumnjičenih pronađeno još 4,5 kilograma iste droge spakovane u 14 paketa i 450 grama amfetamina.
MUP Republike Srbije
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.
MUP Republike Srbije

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: