Da li je princ Čarls ignorisao potpredsednika SAD Pensa?

Britanski princ Čarls navodno je ignorisao američkog potpredsednika Majka Pensa tokom današnjeg svetskog foruma o Holokaustu u Jerusalimu.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 23.01.2020.

19:53

Da li je princ Čarls ignorisao potpredsednika SAD Pensa?
Foto: EPA-EFE / ABIR SULTAN / POOL

Kabineti dvojice zvaničnika brzo su to opovrgle, preneo je AP.

Kada je stigao na događaj u Jerusalim, Čarls se rukovao sa organizatorom manifestacije Mošom Kantorom, a zatim je prošao pored Pensa, pogledao ga, pa se rukovao sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanijahuom.

Pensov kabinet saopštio je da su se njih dvoje sreli nekoliko minuta pre ulaska u hodnik i da su se rukovali posle Pensovog govora na ceremoniji.

Kabinet princa Čarlsa odbio je da direktno komentariše događaj, ali je saopštio britanskom udruženju za štampu da nije bilo ignorisanja.

Neposredno pre početka dogadaja, princ i potpredsednik Pens i njegova supruga razgovarali su toplo i prijateljski, zbog cega se nisu pozdravili u sobi, saopštila je portparolka udruženja za štampu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: