Niz uvreda Siniši Mihajloviću zbog politike: "Zaslužio si kancer", "srpski nacionalisto"...FOTO

Bolonja -- Delu italijanske javnosti nije se dopalo to što je Siniša Mihajlović javno podržao lidera Lige severa, političara Matea Salvinija, preneo je Sputnjik.

Izvor: Blic, Sputnjik
Podeli
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Srpski trener je podržao Salvinijevu stranku, koja se bori za vlast u regiji Emilija-Romanja, u kojoj je i grad Bolonja, čiji fudbalski tim trenira Mihajlović, piše "Blic".

"Ima moj glas i nadam se da može da pobedi. Sreli smo se pre nekoliko dana. Dugo se znamo, prijatelji smo još iz Milana i dopada mi se njegova odlučnost, snaga i borba. Mateo je čovek koji ono što obeća to i uradi", kazao je italijanskim medijima Mihajlović.

Takav "politički izlet", odnosno podrška jednom političaru, nije se dopao onima koji nisu za opciju koju bi u ovaj region doneo Salvini.

Mihajlović je zbog javne podrške dobio veliki broj gnusnih uvreda, a među njima posebno se istakla ona koja je vezana za zdravstveno stanje srpskog trenera.

Na repertoaru su bile sledeće uvrede: "Srpski nacionalista koji je bio privržen Slobodanu Miloševiću i Željku Ražnatoviću", "Zaslužio si kancer"...

Salvini i Mihajlović su veliki prijatelji, političar je Srbinu među prvima pružio pomoć kada je objavio da boluje od leukemije, dok mu je uputio i kompliment kada se nakon 40 dana lečenja vratio poslu.

strana 1 od 573 idi na stranu