"Njihov rat nema granica" VIDEO

Škaljarski klan obezglavljen je ubistvom Igora Dedovića (43) i Stevana Stamatovića (43) u Atini. Pretpostavlja se da iza ubistva stoji suparnički, Kavački klan.

Izvor: Prva

Sreda, 22.01.2020.

20:26

Printskrin/ TV Prva

Obračuni ova dva kriminalna klana su sa ulica Crne Gore preneti su i u druge evropske države, Nemačku, Holandiju, Austriju, da bi se poslednji obračun desio u Grčkoj.

Kako je rekao ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, u Srbiji se trenutno ne nalaze najviši organizatori i izvršioci teških dela.

Jedino je Jovan Vukotić trenutno u zatvoru u našoj zemlji. Vukotić je, pored ubijenog Dedovića, bio vođa Škaljarskog klana. Njegov rođeni brat Igor je u bekstvu.

Slobodan Kašćelan i Radoje Zvicer, vođe suparničkog Kavačkog klana, trenutno su na slobodi.

Milan Stojadinović, novinar crne hronike, kaže za TV Prvu da je ovo "nastavak krvavog rata, do istrebljenja - njihov rat nema granica".

Ova dva klana su do 2014. godine činili jedan klan. Nakon podele, poslednjih pet godina traju njihovi obračuni.

Naime, pripadnici oba klana 2016. godine dogovorili su se da su svi muškarci stariji od 16 godina moguće mete

Iako je broj ubistava na teritoriji naše zemlje smanjen, prošlog petka je ubijen građanin Kotora, te se sumnja da je i ovo ubistvo obračun klanova.

Opširnije pogledajte u video-materijalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: