Sutra pretežno sunčano, do 13 stepeni

Ujutru slab i umeren mraz, u nižim predelima, po kotlinama i dolinama reka ujutru i pre podne magla ili niska oblačnost.

Izvor: Tanjug

Utorak, 21.01.2020.

23:00

Sutra pretežno sunčano, do 13 stepeni
Ilustracija: Depositphotos/AntonMatyukha

Magla će se samo u većem delu Vojvodine zadržati duže tokom dana. U ostalim predelima pretežno sunčano.

Vetar slab promenljiv, na istoku umeren i jak severozapadni.

Jutarnja temperatura od -8 do 0 stepeni, najviša dnevna od 3 do 9 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 13, a ponegde u Vojvodini gde će se magla duže zadržati tokom dana oko 0 stepeni.

U Beogradu sutra ujutru slab mraz i magla ili niska oblačnost koja će se zadržati i pre podne, posle podne pretežno sunčano, uveče i noću ponovo oblačno uz slab do umeren severozapadni vetar.

Jutarnja temperatura od -5 do -3, najviša dnevna oko 3 stepena.

U četvrtak i petak u nižim predelima, po kotlinama i rečnim dolinama česta pojava magle ili niske oblačnosti, koja će se ponegde, i to posebno u četvrtak, zadržati tokom većeg dela dana. U ostalim krajevima pretežno sunčano.

Od subote osetno toplije sa dnevnom temperaturom iznad proseka za ovaj period godine i suvo, osim u nedelju i ponedeljak kada se uz vise oblačnosti ponegde očekuje slaba kiša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: