"Svakog dana crtaju metu Vučiću"

Pokret socijalista poručio je danas Draganu Đilasu da, ukoliko ima imalo razuma, prestane da preti Aleksandru Vučiću.

Izvor: Tanjug

Utorak, 21.01.2020.

19:55

Screenshot/TV Prva

"Đilas i Marinika (Tepić) su sve osim žrtava, ali su zato dovoljno bezobrazni i pokvareni da se usude i na to da koriste mrtvog Olivera (Ivanovića) za svoje prljave interese", saopštio je PS.

Ističu da Đilas i Tepićea apsolutno nisu ugroženi, ali da njihove pristalice i mediji svakodnevno crtaju metu Aleksandru Vučiću.

"Nišane ga sa naslovnih strana, prete njegovoj deci ubistvom i silovanjem i nikada nikog od dosovaca nismo čuli da je to osudio. Baš kao što Đilas ne ume da odgovori odakle 620 miliona evra, tako ni Marinika ne ume da nabroji sve stranke čiji je bila član, jedno što oboje umeju jeste da pljuju Vučića i štete Srbiji", navodi PS.

Aleksandar Vučić, naglašava se u saopštenju, na prestižnom ekonomskom forumu u Davosu dostojanstveno zastupa politiku Srbije, a neko svoju politiku vodi iz kokošinjca i građani to odlično razumeju i razlikuju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: