Vesna Pešić dala izjavu u policiji zbog tvita o Vučiću VIDEO

Političarka i sociološkinja Vesna Pešić dala je izjavu policiji zbog objave na svom Tviter nalogu, u kojoj pominje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Izvor: Beta

Utorak, 21.01.2020.

17:40

Vesna Pešić dala izjavu u policiji zbog tvita o Vučiću VIDEO
Arhiva: Printskrin/B92

Pešić je za TV N1 kazala da se u policiji zadržala petnaestak minuta i da je odgovorila ne nekoliko pitanja.

U svom tvitu, koji je kasnije izbrisala, Pešić je napisala: "Hajde bre da vas vidim šta ćete kada se proglasi doživotnim predsednikom. Dok tviteraši bezbrižno tviterišu. O tome ne mislite. Eno ga Putin baš to radi. Ako Brnabićka da ostavku da znate - sprema se doživotni Vučić. E nema tu bojkota, samo cev u glavu".

Pojedini politički funkcioneri i mediji protumačili su taj tvit kao poziv na ubistvo Vučića.

"Ja imam svoje stavove i ja se nikome ne pravdam. I nisam ni mislila da streljamo predsednika već da smo toliko potonuli na dno da možemo da se streljamo medjusobno", izjavila je Vesna Pešić za dnevnik Danas od utorka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: