Vučić i Dačić razgovarali o budućoj saradnji

Predsednik SNS Aleksandar Vučić i predsednik SPS Ivica Dačić razgovarali su danas o dosadašnjim rezultatima rada, kao i o oblicima saradnje u budućnosti.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 19.01.2020.

13:36

Vučić i Dačić razgovarali o budućoj saradnji

Kako se navodi u saopštenju SNS-a, na sastanku u sedištu SNS-a konstatovano je da su Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije, dve najjače partije vladajuće koalicije, bile ključni nosilac ozbiljnih i teških reformi u zemlji koje su doprinele fiskalnoj stabilizaciji Srbije i njenom snažnom ekonomskom jačanju.

Ističe se da su, istovremeno, zajedničkim snagama ove dve partije uspele da odbrane vitalne državne i nacionalne interese, posebno kada su u pitanju Kosovo i Metohija i opstanak srpskog naroda u južnoj srpskoj pokrajini.

Dvojica sagovornika nastaviće konsultacije unutar svojih političkih partija o modalitetima izlaska na predstojeće izbore, i o tome obavestiti javnost pre kraja februara tekuće godine, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: