Državljanin Srbije poginuo u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj

U saobraćajnoj nesreći na auto-putu A3, kod Velike Kopanice, u Hrvatskoj, danas je poginuo jedan 52-godišnji državljanin Srbije.

Izvor: B92

Subota, 18.01.2020.

16:30

Državljanin Srbije poginuo u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj
Ilustracija: Depositphotos/Buurserstraat38

Nesreća se dogodila jutros oko 4,30 sati na južnoj strani kolovozne trake A3, kod Velike Kopanice

Utvrđeno je da je nesreću prouzrokovao 57-godišnji vozač automobila švajcarskih oznaka, zbog nedržanja dovoljnog razmaka, te je otpozadi naleteo na automobil pulskih registracija, kojeg je vozio jedan 72-godišnjak.

Automobil pulskih registracija je od siline udara odbačen unapred, te je udario u dva stubića sa saobraćajnim znacima i zaštitnu odbojnu ogradu.

Poginuo je 52-godišnji državljanin Srbije, suvozač iz automobila švajcarskih oznaka.

Teško su povređeni 57-godišnji vozač i 59-godišnja putnica iz tog automobila.

U automobilu pulskih registracija je teško povređena 68-godišnja putnica, a lakše 73-godišnji vozač i 40-godišnja putnica.

Policija će protiv 57-godišnjeg vozača automobila švajcarskih oznaka, koji je prouzrokovao nesreću, podneti krivičnu prijavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: