Milanović raspršio sve spekulacije o inauguraciji i saopštio šta namerava

Novi hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio sinoć da će njegova inauguracija 18. februara biti mala i da će se održati u Predsedništvu.

Izvor: B92

Petak, 17.01.2020.

08:33

Milanović raspršio sve spekulacije o inauguraciji i saopštio šta namerava
Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

On je to rekao za Novu TV, u prvom intervjuu nakon izbora, a preneo je zagrebački portal Index.

"Neće biti lente, inauguracija će biti u Kabinetu predsednika sa ljudima koji bi tamo trebalo da budu", rekao je Milanović i pojasnio da će na njoj biti uži kabinet vlade, aktuelna predsednica, predsedništvo sabora, njegova supruga i još neke osobe koje po svojoj funkciji tamo moraju da budu.

"Zašto na radnom mestu? To je radno mesto. Ne radi se o uštedi, ne želim biti drugačiji od predsednika, ništa im ne predbacujem. Ovo smatram primerenijim", rekao je Milanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: