Aerodrom "Nikola Tesla" poziva putnike da prate situaciju zbog magle

Aerodrom Nikola Tesla pozvao je putnike da prate internet prezentaciju tog aerodroma kako bi se informisali o redu letenja zbog guste magle u srpskoj prestonici

Izvor: Tanjug

Sreda, 15.01.2020.

21:43

Aerodrom
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

"Sve aktuelne informacije u vezi sa redom letenja sa Aerodroma Nikola Tesla i statusom pojedinačnih letova možete pronaći na našoj internet prezentaciji www.beg.aero", navodi se u saopštenju za Tanjug.

Iz aerodroma pozivaju putnike da prate njihovu internet prezentaciju, a da za sve dodatne informacije kontaktiraju izabranu avio-kompaniju.

Na sajtu aerodroma navodi se da su danas otkazana poletanja za Podgoricu, Beč, Ljubljanu, Bukurešt, Dubai, Oslo, Skoplje, Sarajevo, Varšavu, Cirih, Beč, Zagreb, Minhen, Al Dhafru, Prag, Tel Aviv i Podgoricu.

Otkazana su i sletanja aviona iz Bukurešta, Podgorice, Beča, Ljubljene, Venecije, Dubaija, Tivta, Osla, Varšave, Ciriha, Sarajeva, Skoplja, Bukurešta, Minhena, Tel Aviva, Zagreba, Praga i Podgorice.

Sinoć su otkazana sletanja aviona iz Beča, Ljubljane i Podgorice.

Kao i prethodnih dana, gusta magla i ovoga jutra otežava i vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Magle ima je na području Beograda, Zapadne Srbije, Šumadije i Pomoravlja, dok će se u Vojvodini zadržati tokom većeg dela dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: