MUP objavio snimak: Pale dve kriminalne grupe, 22 uhapšenih zbog prostitucije, među njima i policajac VIDEO

Po nalogu Tužilaštva i nakon višemesečne istrage, u akciji MUP-a uhapšene 22 osobe. Među njima i policajac.

Izvor: B92

Utorak, 14.01.2020.

10:36

MUP objavio snimak: Pale dve kriminalne grupe, 22 uhapšenih zbog prostitucije, među njima i policajac VIDEO
Ilustracija: Depositphotos/ Belchonock

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapšena su 22 pripadnika dve kriminalne grupe osumnjičena za posredovanje u vršenju prostitucije na teritoriji Beograda. Među uhapšenima je jedan policijski službenik zaposlen u PO za Grad Beograd, dok su dve osobe u bekstvu.

U saopštenju tužilaštva se precizira da su nakon višemesečnog predistražnog postupka sprovedenog u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala uhapšeni pripadnici dve organizovane kriminalne grupe, od kojih je jednu sačinjavalo 16 osoba, a drugu osam.

Uhapšeni su T. D., G. Š., M. S., P. D., M. J., J. Z., R. N., S. N., Lj. P., K. D. i V. R., dok su dva lica u bekstvu.

Drugu grupu činilo je osam osoba i uhapšeni su - M. T. , V. Đ., V. P., T. J., S. N., M. R., S. D. i T. H.

Tužilaštvo navodi da postoje osnovi sumnje da su se ove organizovane kriminalne grupe od marta do kraja novembra 2019. godine posredovale u vršenju prostitucije tako što su na području Beograda u većem broju iznajmljenih stanova organizovali i pružali seksualne usluge za veći broj korisnika seksualnih usluga.

Na taj način su pribavili značajnu protipravnu imovinsku korist.

Svima je određeno zadržavanje do 48 sati i u tom roku će biti privedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal radi saslušanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: