Gradske pijace se oglasile zašto nisu reagovale na napad na komunalnu policajku

JP Gradske pijace nije reagovalo kada je ulična prodavačica napala komunalnu policajku, jer se to nije dogodilo na Vidikovačkoj pijaci.

Izvor: B92

Utorak, 14.01.2020.

13:29

Gradske pijace se oglasile zašto nisu reagovale na napad na komunalnu policajku
Foto: Grad Beograd

Dogodilo se, kako je rečeno, na prostoru van pijačnog kompleksa, tačnije 500 metara od ulaza u pijacu, gde Gradske pijace nemaju ingerencije da reaguju.

U saopštenju za medije to javno preduzeće podseća da u svom sastavu ima 30 pijaca, koje, kako navode, odlikuje prvenstveno raznovrsna i visokokvalitetna ponuda svežih poljoprivrednih proizvoda, a strategija im je usmerena na unapređenje i modernizaciju pijačnih usluga.

Kako bi prodavci i posetioci uživali na svakoj beogradskoj pijaci, JKP Gradske pijace radi na podizanju standarda i nivou usluga čuvajući njihovu autentičnost istovremeno se prilagođavajući potrebama vremena u kome živimo, poručili su u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: