Zagreb: Milanović napadnut pri dolasku na glasanje

Tokom glasanja na drugom krugu predsedničkih izbora u Hrvatskoj u Zagrebu se dogodio incident kada je jedan muškarac verbalno napao Zorana Milanovića.

Izvor: B92

Nedelja, 05.01.2020.

13:13

Zagreb: Milanović napadnut pri dolasku na glasanje
Tanjug/AP Photo/Darko Bandic

Kada je, naime, na biračko mesto u Zagrebu stigao Milanović, ispred birališta ga je verbalno napao jedan sugradjanin, javio je 24 sata.hr.

"Ne može mene niko maknuti, komunjara da me makne. Laže vas sve. Šta je, šta se ti javljaš?", vikao je na Milanovića.

"Zvaću policiju, ovo nije slučajno", rekao je Milanović, a onda je hteo pomirljivo da mu pruži ruku na šta je čovek odgovorio 'Meni daje ruku, a predsednici nije hteo da da ruku. Alo narode!'.

"Ovo je slobodna zemlja, lep je dan, izađite na izbore. Ovo je važno. Ovi izbori nisu obračun ni sa kim već nastojanje da budemo slobodna zemlja u kojoj i ovakvi tipovi imaju pravo da galame", rekao je Milanović.

U Državnoj izbornoj komisiji (DIP) kažu da nisu dobili dojavu o tome, a i reč je, kažu, o dogadaju izvan zgrade gde je biračko mesto, odnosno to se dogodilo na ulici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: