"Horgoš dva" do 19 časova otvoren samo prema Mađarskoj

Da bi se ubrzao protok vozila u EU i smanjile gužve na ulazu u Mađarsku, granični prelaz "Horgoš 2" od podneva se koristi samo iz pravca Srbije prema Mađarskoj.

Izvor: B92

Subota, 04.01.2020.

14:36

Ilustracija: Getty images/Andreas Rentz

Preko četiri trake integrisanog mađarsko-srpskog graničnog prelaza "Horgoš dva", do 19 časova može samo da se uđe u Mađarsku, saopštava mađarska policija, prenosi RTS.

Tako je za ulaz u susednu zemlju, zajedno s prelazom Reske na auto-putu, putnicima na raspolaganju 14 traka, navodi mađarska policija.

Putnici koji žele da izađu iz Mađarske mogu to učiniti na obližnjem graničnom prelazu Reske-Horgoš na auto-putu ili na preostalih sedam graničnih prelaza sa Mađarskom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: