Mediji: Kolindin savetnik napao Milanovića

Posle TV debate dvoje kandidata na predsedničkim izborima u Hrvatskoj, dogodio se verbalni napad savetnika Kolinde Grabar-Kitarović na Zorana Milanovića.

Izvor: Tanjug

Petak, 03.01.2020.

08:25

Mediji: Kolindin savetnik napao Milanovića
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Kako prenose hrvatski mediji, posle debate koja je trajala nešto manje od dva sata u kojoj je bilo međusobnih napada i optužbi, Milanovića je na izlazu iz studija verbalno napao Tomislav Madžar.

Milanović se po izlasku obratio novinarima kad mu je Madžar dobacivao "sram vas može biti", prenosi hrvatski portal Indeks.

Milanović je u jednom trenutku pitao da li je to obezbeđenje, na šta mu je njegov savetnik odgovorio da je to "savetnik predsednice".

"Sram vas može biti zbog vašeg govora", nastavio je Madžar.

"Ima i dalje nestabilnih", bila je prva reakcija Zorana Milanovića na Madžarovo ponašanje.

Dok je Milanović odlazio, Madžar mu je vikao da objasni zašto je bio na minimalcu, kao i da je da je to njegova ekonomija.

Ponavljao je i "sram vas bilo".

"Ja čoveka uopšte ne poznajem", rekao je Milanović.

Oko pola sata nakon incidenta, na Tviteru je Milanovićev portparol Nikola Jelić objavio da je šef štaba Kolinde Grabar-Kitarović Ivan Anušić uputio izvinjenje zbog napada savetnika Madžara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: