Napad na radnike "Gradske čistoće", jedan teže povređen

U beogradskom naselju Konjarnik danas su, prilikom obavljanja redovnih aktivnosti, napadnuti radnici "Gradska čistoća".

Izvor: B92

Utorak, 31.12.2019.

23:20

Napad na radnike
janefromyork/depositphotos.com/ilustracija

Jedan od njih zadobio je teške telesne povrede, saopštilo je to Javno komunalno preduzeće. Kako se navodi, do napada je došlo oko 11 časova u ulici Mihajla Todorovića na Konjarniku.

"Tokom pražnjenja kontejnera, putničko vozilo marke "audi A6" karavan je udarilo u kamion ''Čistoće'', tačnije u papuču smećarca, na kojoj se inače radnici prevoze. Potom su iz auta izašla tri mlađa muškarca, koji su fizički napali dva radnika i vozača kamiona. Radnik koga su prethodno udarili autom, dok je stajao na papuči kamiona, zadobio je dodatne povrede noge, a izbijen mu je i zub, tako da je odvezen kolima hitne pomoći na dalju opservaciju", saopštilo je JKP "Gradska čistoća".

Drugi radnik je lakše povređen, kaže se u saopštenju i dodaje da su počinioci napada pobegli sa lica mesta, a policija je izašla odmah po pozivu i obavila uviđaj.

"Nadamo se da će počinioci uskoro biti pronađeni, a molimo sugrađane, posebno u prazničnim danima, da poštuju komunalne radnike koji danonoćno vredno obavljaju svoj posao za dobrobit svih", navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: