Turčin švercovao migrante kroz Hrvatsku, zabio se kombijem u policiju

Turski državljanin kroz Hrvatsku je švercovao migrante, pa se tokom bekstva zabio kombijem u policiju, preneli su hrvatski mediji.

Izvor: Tanjug

Subota, 28.12.2019.

19:31

Turčin švercovao migrante kroz Hrvatsku, zabio se kombijem u policiju
Ilustracija: EPA-EFE/ FEHIM DEMIR

Službenici Policijske uprave zagrebačke sproveli su kriminalističko istraživanje nad državljaninom Turske starosti 34 godine, javio je portal Index.hr.

Njega je policija zaustavila na autoputu A4 Zagreb - Goričan, a pregledom njegovog kombija sa nemački tablicama utvrđeno je da se u tovarnom prostoru vozila nalazi 15 osoba, tražilaca azila u Hrvatskoj.

Iako je policijski službenik stajao pored vozačevih vrata, osumnjičeni muškarac se oglušio na naređenje da ugasi vozilo i izade iz njega te je u tom trenutku, u pokušaju bekstva krenuo i prednjim delom vozila udario u vrata službenog auta. Nakon 15-ak metara, sprečili su ga policijski službenici.

Osumnjičeni je pritvoren, a nadležnom državnom tužilaštvu podneta je kaznena prijava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: