Pumpa kod Zvornika odletela u vazduh: Ima žrtava i povređenih FOTO/VIDEO

U naselju Šepak eksplodirao je aparat za gas na jednoj benzinskoj pumpi, a kako nezvanično saznaje Klix.ba najmanje jedna osoba je smrtno stradala

Izvor: Beta

Ponedeljak, 23.12.2019.

11:52

Pumpa kod Zvornika odletela u vazduh: Ima žrtava i povređenih FOTO/VIDEO
Ilustracija: Depositphotos/antiksu

Ovo naselje nalazi se sa druge strane Drine preko puta Loznice, prenosi Blic.

Do eksplozije je došlo na benzinskoj pumpi "Nešković", u blizini graničnog prelaza "Šepak“ kod Zvornika, objavio je portal Srpska info. Direktor bolnice u Zvorniku Ivan Popović rekao je da je do sada najmanje sedam ili osam osoba povređeno.

"Na licu mesta se nalaze naša tri sanitetska vozila, kao i santitetska vozila Hitne pomoći. Na mesto eksplozije došle su i ekipe Hitne pomoći iz Loznice, ali i iz Bijeljine. Svaki minut nam stižu povređeni", rekao je Popović.

Prema njegovim rečima, među dovezenim pacijentima ima onih sa lakšim, ali i sa težim povredama.

Portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar rekao je da im je u 10.40 časova prijavljeno da je došlo do eksplozije na benzinskoj pumpi. On nije mogao da više informacija o tome šta se desilo.

Mediji međutim prenose da broj žrtava možda nije konačan jer još pretražuju ruševine.

U ovom delu Zvornika trenutno je u potpunosti obustavljen saobraćaj.

Uzroci eksplozije na pumpi još nisu potvrđeni, a nezvanično, automobil se zabio u aparat za točenje gasa koji je eksplodirao. Više informacija očekuje se po završetku policijskog uviđaja.

Na društvenim mrežama se navodi da je pumpa u trenutku eksplozije bila puna ljudi, kao i kafić u okviru pumpe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: