"Treba mu sto evra dati što je prespavao" - Izbori za hrvatskog predsednika kasnili, novinare proterali VIDEO

Biračka mesta za hrvatske predsedničke izbore otvorena su jutros i u BiH, a kašnjenje predsednika jednog biračkog odbora u Mostaru naljutilo je birače.

Izvor: klix.ba

Nedelja, 22.12.2019.

09:10

Ilustracija: Depositphotos/ Roibu

Aktuelna predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović i pevač Miroslav Škoro očiti su favoriti među glasačima u BiH, navodi Klix.ba.

Ispred biračkog mesta broj 12. u Osnovnoj školi "Petra Bakule" formirao se red jer je zbog kašnjenja predsednika biračkog obora to mesto otvoreno tek oko 7:20 umesto u 7:00.

"Ljudi iz Livna i Tomslavgrada stigli, a on iz Mostara kasni", kazao je jedan, dok gospođa koja je nervozna čekala kaže za Klix da je ta situacija najbolji dokaz "da kako radimo da tako i imamo".

"Živa sramota ovde... Prespavao čovek. Treba mu sto evra dati što je prespavao. Otišli ljudi, ne veruju vam. Postoje lažovi ovde", bio je jedan od komentara.

Problem na biračkom mjestu broj 12. odgovorni su hteli da zataškju braneći novinarima i snimateljima da snimaju unutar biračkog mjesta. Kamerman Nove TV i reporter portala Klix.ba izbačeni su s biračkog mesta broj 12.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: