Đilas: "Lud"; Malović: "A ti si zdrav, dobar i pošten"

Vladanka Malović šef informativne službe SNS, odgovorila je na optužbe Dragana Đilasa da je predsednik Srbije Aleksandar Vućić, kako je napisao - lud.

Izvor: B92

Subota, 21.12.2019.

22:16

Đilas:
EPA-EFE/ Koca Sulejmanovic/ arhiva

Đilas je na Tviteru objavio vest o konferenciji za štampu nakon sastanka u Tirani uz komentar: "Lud".

Vladanka Malović odgovorila je Đilasu na komentar tvitom: "Lud, jer je rekao istinu, a ti si zdrav, dobar i pošten sa 619 miliona evra?" Podsetimo, sporna situacija nastala je kad je novinar N1 postavio pitanje predsedniku Srbije nakon sastanka regionalnih lidera u Albaniji.

"Ako je Branko Stefanović učinio krivično delo, molim Vas, podnesite prijavu, prestanite se besmislenim pitanjima”, rekao je predsednik Vučić novinaru N1 na pitanje o ocu ministra Nebojše Stefanovića, začuđen što je, kaže, ta televizija poslala ekipu na samit u Tirani da bi ga iznova, po ko zna koji put, pitali o Branku Stefanoviću.
Vučić je rekao da je i od početka govorio da je Branko Stefanović bio član delgacije GIM.

"I kakvo je to krivično delo? Da li je nešto zabranjeno učinio? Nije. Ako jeste, molim Vas podnesite krivičnu prijavu. Nemojte da glumite da se sekirate mnogo, jer se ne sekirate, ne kad je reč o nečijem tati, babi ili dedi, nego se ne sekirate i nikad niste postavili pitanje odakle Đilasu pravo da lično kupuje sekunde od RTS, prodaje i zaradi 620 miliona evra", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: