Uhapšen provalnik u Kragujevcu

Policija u Kragujevcu uhapsila je I.N. (32) iz Beograda zbog sumnje da je provalio u porodičnu kuću u tom gradu i opljačkao je.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 16.12.2019.

13:29

Uhapšen provalnik u Kragujevcu
Ilustracija: Depositphotos/ Belchonock

Sumnja se da je on u junu ove godine iz kuće ukrao televizor, zidni sat i mobilni telefon, čija se vrednost procenjuje na oko 25.000 dinara.

Policija je u iznajmljenom stanu u kom boravi I. N. pronašla manju količinu marihuane, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Za I. N. su bile raspisane dve sudske poternice, kao i jedna potraga zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela teška krađa na teritoriji Srbije. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: