A sutra proleće

Jutro će sutra ponegde biti maglovito, dok će se po kotlinama i rečnim dolinama na jugu i jugozapadu Srbije, kao i u Timočkoj Krajini, zadržati duže tokom dana.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.12.2019.

11:54

A sutra proleće
Ilustracija: Depositphotos/ Mrsiraphol

U ostalim krajevima biće pretežno sunčano i toplo. Duvaće slab i umeren vetar, južnih smerova. Najniža temperatura od minus 3 u mestima s maglom do 10 na jugu Banata.

Najviša dneva temperatura od 8 na istoku do 19 stepeni u severnim, zapadnim i centralnim krajevima.

Samo po kotlinama, u kojim se magla bude duže zadržavala, može biti i niža od 8 stepeni.

I u Beogradu jutro na periferiji grada uz kratkotrajnu maglu i slab mraz. U toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, jugoistočni. Najniža temperatura oko 7, na periferiji grada do -1, a najviša oko 18 stepeni.

Do 24. decembra u većem delu zemlje temperature će biti iznad prosečnih vrednosti i kretaće se od maksimalno od 10 do 18 stepeni.

I u sredu pretežno sunčano, a od četvrtka promenljivo oblačno.

Prolazna kiša lokalno je moguća u toku noći ka petku, kao i za dane vikenda i u ponedeljak, dok će u košavskom području i na planinama kratkotrajno doći do pojačavanja jugoistočnog vetra.

Na visokim planinama sredinom sedmice očekuje se potpuno otapanje snežnog pokrivača, dok će za vikend i u ponedeljak s padom temperature ponovo biti uslova za mešovite padavine (kišu i sneg) slabog intenziteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: