Locirani kriminalci iz CG kada je pucano na Davidovića

Srpske bezbednosne službe locirali su nekoliko crnogorskih državljana iz kriminalnog miljea, u blizini Kraun plaze, u momentu atentata na Miodraga Davidovića.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 15.12.2019.

17:57

Locirani kriminalci iz CG kada je pucano na Davidovića
Ilustracija: Depositphotos/ blinow61

Locirani su na osnovu baznih stanica mobilnih telefona,

Prema pisanju portala Borba.me, te osobe su pod posebnom obradom, a neki od njih su napustili teritoriju Srbije, i veruje se da su se sklonili u Crnu Goru.

Kako se navodi, Davidović je u trenutku ranjavanja, u utorak uveče oko 21 čas, bio u kafiću, na međuspratu hotela zajedno sa episkopom budimljansko-nikšićkim vladikom Joanikijem.

Do sada prikupljena operativna saznanja o motivima i načinu izvršenja neuspelog atentata na biznismena Miodraga Daku Davidovića u hotelu "Kraun plaza" uveliko podsećaju na likvidaciju vojnog ministra Pavla Bulatovića, koji je ubijen iz snajpera u februaru 2000. godine u restoranu fudbalskog kluba "Rad" u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: