Mali: Uspeh za sobom povlači i kritiku

Siniša Mali je na pitanje kako je on jedna od glavnih meta opozicije, imajući u vidu sve te rezultate, rekao da "uspeh uvek za sobom povlači i kritiku".

Izvor: Tanjug

Nedelja, 15.12.2019.

13:23

Mali: Uspeh za sobom povlači i kritiku
Printskrin/ Tv O2

Jedan od razloga za napade opozicije, kako navodi, jeste i to što je blizak saradnik predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Kada je reč o samoj kritici, ne bih imao ništa protiv kritike kada bi bila konstruktivna, kada bi neko seo i rekao - 'Siniša, grešiš u tome'. Otkako sam došao na mesto ministra finansija, pokušavam da unapredim transparentnost u donošenju zakona, organizuju se diskusije, rasprave, slušaju se potrebe privrednika i struke. Postali smo servis građana, nismo ovde zbog nas samih, već zbog građana, na tome insistiram", rekao je Mali.

"Činjenica je da je predsednik Aleksandar Vučić izložen razapinjanju u medijima i svojevrsnom linču, kao i da se uspesi ne praštaju. Njihov odgovor je uvek napad, pa su tako meta i njegovi bliski saradnici", rekao je Mali. "U čemu je smisao ovog zaoštravanja retorike u društvu i medijima i zbog čega gotovo svakodnevno izmišljaju afere i serviraju građanima laži? Da li je linčovanje Vučića njihov politički program? Od takve opozicije, nažalost, koristi nema, jer konstruktivni predlozi hronično izostaju", kazao je Siniša Mali.

Prema njegovim rečima, opoziciji ne odgovara uspeh, ona bi najviše voleli da zemlja propada, da ima loš budžet i da ne gradi nove auto-puteve. "Sigurno je da opoziciji naši rezultati smetaju, a činjenica je i da građani Srbije razumeju razliku izmedu rezultata i onih koji bi samo želeli da što pre sednu u fotelje", istakao je ministar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: