Mediji: Kod bivšeg ambasadora nađen arsenal oružja

Policija Severne Makedonije pronašla je kod bivšeg ambasadora Tomislava Dimitrovskog "arsenal oružja" s više pištolja i pušaka, piše portal "360 stepeni".

Izvor: Beta

Petak, 13.12.2019.

15:29

Mediji: Kod bivšeg ambasadora nađen arsenal oružja
Ilustracija: Depositphotos/ belchonock

Kako je naveo taj medij (360stepeni.mk), oružje je otkriveno juče po podne kada se Dimitrovski posvađao s komšijom, koji je policiji prijavio da je bivši ambasador prema njemu u hodniku zgrade uperio automatsku pušku i repetirao.

Policija je u dnevnom biltenu potvrdila taj slučaj, navodeći da je pronađeno više komada oružja i municije koji su oduzeti, ali se ne navodi da li ima dozvolu.

Prema nezvaničnim informacijama "360 stepeni", u stanu Dimitrovskog u Skoplju su pronađena tri pištolja, tri puške, četiri okvira s municijom, kesa s mecima.

Dimitrovski, koji je bio ambasador u Ljubljani i konzul u Solunu, prema informacijama koje je objavio na Fejsbuku, trenutno ne obavlja državnu funciju, a napisao je da je od januara ove godine savetnik lidera opozicionog VMRO DPMNE Hristijana Mickoskog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: