Hrvatska policija pronašla 27 kilograma marihuane u vozilu srpskih tablica

Dubrovačko-neretvanska policija i carinici pronašli su na Međunarodnom graničnom prelazu Nova Sela u automobilu srpskih tablica više od 27 kilograma marihuane.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.12.2019.

18:56

Hrvatska policija pronašla 27 kilograma marihuane u vozilu srpskih tablica
Ilustracija: Depositphotos/ jeremyn

Oko 27,4 kilograma marihuane upakovane u 26 paketa pronađeno je na graničnom prelazu u četvrtak pola sata iza ponoći, u posebno izgrađenom bunkeru ispod prednjih sedišta putničkog vozila srpskih registracija, javila je Hina.

Automobil u kojem su se nalazili 46-godišnji vozač iz Crne Gore i 47-godišnja žena suvozač iz Srbije zaustavljeno je na ulaznoj graničnoj kontroli GP Nova Sela. Policija i carinici su posumnjali na krijumčarenje droge pa je zatražen nalog za pretragu vozila.

„Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su strani državljani počinili kazneno delo neovlašćene proizvodnje i prometa drogama te će uz krivične prijave tokom dana biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske", saopštili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: