Hapšenje zbog krađe bakra iz objekata Vodovoda u Čačku

Čačanska policija uhapsila je četiri osobe zbog sumnje da su u više navrata krali bakarne elemente iz objekata JKP "Vodovod".

Izvor: Beta

Sreda, 11.12.2019.

15:36

Hapšenje zbog krađe bakra iz objekata Vodovoda u Čačku
Ilustracija: Depositphotos/ Nomadsoul1

Uhapšeni su krađom, kako se navodi, onesposobili trafostanice i ugrozili vodosnabdevanje grada, saopšteno je danas.

Uhapšeni su T.A. (38) i D.P. (36) iz Smedereva, M.P. (34) iz Vladičinog Hana i N.A. (34) iz Beograda, a policija za jednom osobom traga.

Oni su osumnjičeni da su prethodne noći provalili u jedan od pogona čačanske kompanije "Sloboda" u kome se nalazila trafostanica, isključili napajanje električne energije i pokušali da ukradu bakarne elemente iz trafostanice, u čemu su ih sprečili policajci.

Sumnja se i da su u prethodnom periodu više puta provalili u objekte JKP "Vodovod" u selima Prijevor i Konjevići iz kojih su ukrali bakarne elemente, čime su onesposobili trafostanice i ugrozili vodosnadbevanje grada.

Po nalogu osnovnog javnog tužioca u Čačku, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: