Kraj policijske potrage: Napadač pucao sebi u glavu

Češka policija saopštila da je našla muškarca koji je pucao sebi u glavu u automobilu koji je policija jurila po Ostravi, nakon pucnjave u bolnici u tom gradu.

Izvor: B92

Utorak, 10.12.2019.

11:18

Kraj policijske potrage: Napadač pucao sebi u glavu
Tanjug/Vladimir Prycek/CTK via AP

Prethodno je češka policija objavila fotografiju glavnog osumnjičenog za jutrošnji napad u Univerzitetskoj bolnici u Ostravi, u kom je ubijeno šestoro ljudi.

"Policija je pronašla vozilo, nakon što je prijavljeno da se čula pucnjava. Trenutno se utvrđuje identitet osobe koja je sebi pucala u glavu", rečeno je iz policije, a prenosi Rojters.

Policija pretpostavlja da je reč o napadaču iz bolnice, inače 42-godišnjaku čiji identitet nije saopšten.

Pročitajte još i: Pucnjava u češkoj bolnici: Ima mrtvih i povređenih; Objavljena slika FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: