Slučaj hrvatske pripadnice specijalne jedinice koja čuva predsednike: Nestala je

Zagreb -- U hrvatskoj nestala Jadranka Skender (51), pripadnica Počasno-zaštitne jedinice Oružanih snaga, koja je radila u Predsedničkom dvoru na Pantovčaku.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: EPA-EFE/ Christian Bruna
Foto: EPA-EFE/ Christian Bruna

Njen nestanak je prijavljen 4. decembra, a policija pokušava da je pronađe, ili na bilo koji način rasvetli njen nestanak.

Njena ćerka Ines našla je majčin auomobil na puteljku uz južni savski nasip nedaleko od Hipodroma i Cimermanove ulice u četvrtak sat posle ponoći.

Reč je o automobilu marke "mercedes" gospićkih registarskih oznaka, koji je u trenutku pronalaska bio otključan, s ključevima u bravi.

U automobilu su bile njene lične stvari, a u novčaniku nije nedostajao novac. Dve kartice, koje je obično imala, nađene su posle u stanu.

Ćerka nestale Jadranke ispričala je za zagrebački Jutarnji list pojedinosti koje su prethodile nestanku i dodala da njena majka nikada nije pričala o poslu.

Tvrdi da se njena majka promenila u poslednje vreme, da je to primetila ona, ali i da su joj to rekle i Jadrankine kolege s posla.

Čudno joj je, kaže, da su u potragu za njenom majkom uključeni i antiteroristički timovi Vojne policije, te dodaje da je sklonija da poveruje da joj je majka oteta.

strana 1 od 171 idi na stranu