Staloženi Džonson: Konji još uvek mogu da promene mesta

Britanski premijer Boris Džonson rekao je svojim pristalicama da ne slave pre opštih izbora 12. decembra na kojima će, kako se očekuje, pobediti.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 08.12.2019.

16:52

Staloženi Džonson: Konji još uvek mogu da promene mesta
Foto: EPA-EFE/ ANDY RAIN

Rekao je da trka još nije gotova.

"Sada smo u završnoj fazi ove trke i tada naravno konji još uvek mogu da promene mesta", rekao je on u govoru u kampanji. "Još uvek nismo stigli na cilj i ne zaboravimo šta se dogodilo 2017. Ovi izbori su napeta borba", preneo je Rojters premijerove reči.

Ankete pokazuju da je Džonson ispred suparničke laburističke stranke. U 2017. godini, konzervativci, na čelu sa tadašnjom premijerkom Terezom Mej, prognozirali su da će osvojiti veliku većinu, ali na kraju su izgubili parlamentarnu većinu kada je kampanja posustala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: