Magla ugrožava bezbednost; najgušća pored Save

Magla i večeras smanjuje vidljivost i utiče na usporeno odvijanje saobraćaja u nekim delovima Srbije, a najgušća je pored Save na obrenovačkom putu.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: B92
Foto: B92

Magla otežava saobraćaj na svim putevima u Vojvodini, prisutna je na prilazima Beogradu, na zrenjaninskom i pančevačkom putu, ali je najgušća pored Save na obrenovačkom putu, ima je i na novom auto-putu Miloš Veliki izmedju Lajkovca i Obrenovca, saopštio je AMSS.

Magla ugrožava bezbednost i usporava saobraćaj na većini puteva u Braničevskom okrugu, na područja Požarevca, Smederevske Palanke i Velike Plane.

Zbog pojačanog saobraćaja, što donosi kraj vikenda, AMSS vozačima savetuje punu odgovornost za volanom, vožnju sa upaljenim svetlima za maglu i na većem odstojanju izmedju vozila, uz dodatno strpljenje ukoliko naidju na usporenu vožnju.

Zadržavanja na teretnim terminalima naših GP su višečasova: GP Horgoš, izlaz, teretna motorna vozila (TMV) čekaju pet sati GP Kelebija, izlaz, TMV čekaju dva sata GP Batrovci, izlaz, TMV čekaju 10 sati GP Bačka Palanka, izlaz, TMV čekaju pet sati GP Gradina, izlaz, TMV čekaju dva sata. (Kraj) /drm

strana 1 od 111 idi na stranu