"Nisam zvao Andreja Vučića"

Osumnjičeni u slučaju "Jovanjica" Predrag Koluvija dematovao je pisanja medija da je nakon hapšenja telefonirao Andreju Vučiću, bratu predsednika Vučića.

Izvor: Tanjug
Podeli

Pročitajte još:

Andrej Vučić podnosi krivične prijave protiv Đilasa i Aleksića: Lažne tvrdnje u slučaju Jovanjica

Pošto se nalazi u pritvoru, Koluvija je preko svog branioca Zore Dobričanin Nikodinović poručio da su takva pisanja pojedinih medija neistine.

Njegov branilac u izjavi za Tanjug kaže da ne razume potrebu političara da se "iživljavaju" nad sudbinom čoveka koji nije u prilici da im odgovori.

"Moj klijent Predrag Koluvija nalazi se u pritvoru, a za to vreme portali i mediji bombarduju javnost raznim neistinama koje mu dodatno upropaštavaju život. Molim politicare, a posebno politikante i kvazistrucnjake za svaku temu da u buduće ne izmisljaju neistine i time nanose štetu mom klijentu, već da puste organe gonjenja da rade svoj posao uz poštovanje prava na odbranu mog klijenta", rekla je Dobričanin Nikodinovićeva.

Takođe je apelovala na poštovanje prezumpcije nevinosti njenog branjenika.

Ovo hapšenje izazvalo je veliku buru javnosti prethodnih dana.

Na gazdinstvu "Jovanjica", koje je bilo registrovano za proizvodnju organske hrane, policija je pronašla 450 kilograma marihuane već spremljene za prodaju i četiri tone stabljika za preradu.

strana 1 od 115 idi na stranu