Od 20 časova u delu Beograda hladni radijatori

U petak od 20 časova u pojedinim delovima grada biće prekinuta isporuka toplotne energije.

Izvor: B92

Petak, 06.12.2019.

17:03

Od 20 časova u delu Beograda hladni radijatori
Ilustracija: Depositphotos/rotoGraphics

Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području toplane "Novi Beograd", u petak od 20 časova biće prekinuta isporuka toplotne energije korisnicima u delu centralne gradske zone.

Bez snabdevanja toplotnom energijom, prema saopštenju JKP „Beogradske elektrane, biće potrošači u zoni Savske ulice, Durmitorske, Višegradske, Vojvode Milenka, Risanske, Birčaninove, Sarajevske, Kneza Miloša, Balkanske, Nemanjine.

Takođe i Miloša Pocerca, Deligradske, Kralja Milutina, Njegoševe, Resavske, Stjepana Filipovića, Fabrisove, Zvečanske, Oblakovske, Dobropoljske, delu Vračara u zoni Hrama Svetog Save i Neimara (deo bliže Bulevaru oslobođenja do Bokeljske i Šumatovačke ulice), kao i delu Senjaka (deo Ulice Koste Glavinića i deo Bulevara vojvode Mišića).

Redovna isporuka toplotne energije očekuje se sutra u kasnim popodnevnim satima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: