Zeleno svetlo za rekonstrukciju bolnice u Smederevskoj Palanci

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije odobrila je projekat rekonstrukciji Opšte bolnice “Stefan Visoki” u Smederevskoj Palanci.

Izvor: B92

Petak, 06.12.2019.

12:27

Zeleno svetlo za rekonstrukciju bolnice u Smederevskoj Palanci
Ilustracija: Depositphotos/vilevi

Sledeće nedelje biće potpisan ugovor , a radovi će početi nakon sprovedene javne nabavke.

Ovo će biti jedna od najvećih investicija koja je opština Smederevska Palanka ikada dobilaa ukupna vrednost radova iznosiće oko tri milijarde dinara.

“Ovo je jedan od dokaza da naša država brine o manjim lokalnim sredinama , o njihovom napretku i razvoju. Od jedne devastirane opštine koja je bila zaboravljena , polako postajemo jedno veliko gradilište”, izjavio je predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: