Kolinda: Pre pet godina Hrvatska je bila na kolenima, a sada...

Kolinda Grabar Kitarović ponovila kako je "pre pet godina Hrvatska bila na kolenima, a sada je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svetu".

Izvor: B92

Četvrtak, 05.12.2019.

08:26

Kolinda: Pre pet godina Hrvatska je bila na kolenima, a sada...
EPA-EFE/ TOMS KALNINS

Kandidatkinja HDZ za novi predsednički mandat je dodala da na ovim izborima Hrvatska neće nasesti na one koji govore "normalno", a "Normalno" je izborni slogan predsedničkog kandidata SDP-a Zorana Milanovića.

"Normalno je da vuk dlaku menja, ali ćud nikada. Hrvatska na to neće nasesti. Hrvatska zna koga izabrati, kako i kuda dalje", ocenila je na skupu HDZ-a u sredu u Varaždinu Grabar-Kitarović, javila je Hina.

Ona je zahvalila članovima stranke i svima ostalima koji su joj dali potpis za kandidaturu za drugi predsednički mandat.

„Kad sam se pre pet godina kandidovala za predsednicu, uz podršku HDZ-a i koalicije, moja glavna motivacija bila su moja deca. Želim da žive u uređenoj, demokratskoj, prosperitetnoj i voljenoj Hrvatskoj", rekla je Grabar-Kitarović i navela da je Hrvatska danas "jedna od najprepoznatljivijih država u svetu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: