U Prizrenu pronađeno telo bivšeg tužioca Matijanija

Kosovska policija potvrdila je u četvrtak da je bivši tužilac Agron Matijani pronađen mrtav u svom stanu u Prizrenu.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.12.2019.

15:09

U Prizrenu pronađeno telo bivšeg tužioca Matijanija
Ilustracija: Depositphotos/ janefromyork

Portparol prizrenske policije Šaban Osmanolaj rekao je da je slučaj okvalifikovan kao sumnjiva smrt, kao i da je telo bivšeg tužioca pronašla njegova porodica.

Portal Gazete ekspres podseća da je 5. novembra oe godine kosovsko specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Matijanija zbog zloupotrebe službenog položaja.

Prema optužnici, Matjani je kao tužilac u Odeljenju za teške zločine Osnovnog tužilaštva u Đakovici namerno zloupotrebio položaj i dužnosti tužioca, tako što je drastično ublažavao kazne za teška krivična dela u nekim predmetima.

Na ročistu održanom 22. novembra Matijani je rekao da se ne oseća krivim, a nakon čitanja optužnice, rekao je da je ne razume.

Telo Matijanija je poslato na obdukciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: