Vučić: I ja ponavljam da je "Račak" fabrikovan, hoće li nas sve osuditi?

Beograd -- Vučić nazvao zastrašujućim to što je Ivan Todosijević osuđen na dve godine zatvora zato što je za zločin u Račku rekao da je izmišljen.

Izvor: Tanjug
Podeli
Tanjug, Predsedništvo Srbije
Tanjug, Predsedništvo Srbije

Predsednik Srbije je tim povodom poručio da i on sam ponavlja da je to fabrikovani zločin i upitao da li će zbog toga sve da nas osude. "To je zastrašujuće", rekao je Vučić novinarima u Šapcu i dodao:

"Svi članovi Srpske liste ponoviće isto, i ja ponavljam sada - fabrikovani zločin u Račku, gde je sve falsifikovao onaj belosvetski prevarant, lopuža i hohštapler Voker", rekao je Vučić.

Za "Račak je izmišljen" dve godine zatvora; "Svi smo Ivan Todosijević"

Kako kaže, ponavljaće to svaki dan da vidi hoće li sve da nas osude i hoće li probati da izbrišu istinu, samo zato što se to njima (u Prištini) ne sviđa, te primetio da im je to glavna vest.

Vučić je ukazao da su u Prištini sinoć u svojim medijima proglasili mrtvom Silvanu Arsović, bivšu saradnicu ubijenog Olivera Ivanovića, protiv koje je kosovsko Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umešanost u to ubistvo, a koja je zbog lošeg zdravstvenog stanja primljena na lečenje u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici.

"Ko zna kakve su to manipulacije i šta su sve pokušali da urade oko ubistava Olivera Ivanovića... Proglasili je mrtvom, još govoreći kako su je naši lekari ubili. To su zastrašujuće stvari", istakao je Vučić.

strana 1 od 130 idi na stranu