Pretnja smrću? Pupovac na vešalima FOTO

Grafit mržnje usmeren protiv zastupnika srpske nacionalne manjine i predsednika Srpskog narodnog veća Milorada Pupovca osvanuo je na zidu jedne ulice u Zagrebu

Izvor: index.hr

Sreda, 04.12.2019.

11:08

Pretnja smrću? Pupovac na vešalima FOTO
Ilustracija: Depositphotos/vepar5

Vešanje Pupovca oslikano je u maniru "igre vešala" na zastrašujućem grafitu koji se može tumačiti ne samo kao primer govora mržnje već i kao pretnja smrću, prenosi "Indeks".

Kako je Indeksu javio čitalac, grafit vešala sa ispisanim imenom Pupovca iscrtan je na zidu zgrade koja se nalazi na adresi Slovenska 15 u Zagrebu.

Pored tog grafita, kako se vidi na fotografiji, našaran je još jedan grafit sa porukom "ACAB" (skrćenica na engleskom jeziku koja označava frazu "svi policajci su kopilad").

Fotografiju grafita možete pogledati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: