Disciplinska mera protiv profesora koji je branio Hitlera na Tviteru

Italijanski ministar obrazovanja rekao je da će profesoru Emanuelu Kastručiju biti izrečena disciplinska mera zbog postova na Tviteru u kojima je branio Hitlera

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 02.12.2019.

17:42

Disciplinska mera protiv profesora koji je branio Hitlera na Tviteru
Ilustracija: Depositphoto/belchonock

Fjoramonti je na svom Tviter nalogu napisao da ga je rektor Univerziteta u Sieni Frančesko Frati danas obavestio da namerava da preduzme disciplinske mere protiv profesora Kastručija, preneo je AP.

Kastruči je u odgovoru na svom Tviteru nalogu napisao: "Hitler je, iako sigurno nije bio svetac, u tom trenutku branio celu evropsku civilizaciju''.

Rektor Frati ocenio je revizionističke i neonacisticke postove kao sramotne.

Kastručijev odgovor usledio je nakon što je objavio fotografiju nacistickog diktatora u prtanji psa.

Profesor je napisao: "Rekli su da sam čudovište jer vas nisam obavestio da sam se borio protiv pravih čudovišta koja danas upravljaju vama, koja dominiraju svetom."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: