Vučić o naslovnoj lista Danas: Baš sam lepo ispao, super mi stoji

Beograd -- Aleksandar Vučić je na konferenciji za novinare nakon sastanka s delegacijom Evropskog parlamenta upitan i da li je video sebe na naslovnoj strani lista Danas.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: TANJUG/DRAGAN KUJUNDZIC
Foto: TANJUG/DRAGAN KUJUNDZIC

Pročitajte još:

Vučić: Ako im je to u redu, hvala, ako nije - isto hvala

Veber: Vučić želi Srbiju u EU

"Video sam se na naslovnoj strani Danasa, i baš sam lepo ispao, super mi sve ono stoji! Nikad nisam lepše ispao na naslovnoj strani", kratko je prokomentarisao predsednik pitanje novinara o naslovnoj strani ovog lista na kom je karikatura predsednika Vučića s nacrtanim metama.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da pozdravlja svaki susret evropskih parlamentaraca, pa i lidera Evropske narodne partije Manfreda Vebera sčlanovima dela opozicije i primetio, s dozom ironije, da su ti susreti "važni za demokratiju u našoj zemlji".

"Ja pozdravljam svaki susret sa predstavnicima naših političkih protivnika. Mislim da je to veoma važno za demokratiju u našoj zemlji i siguran sam da će mnogo mudrih ideja o rešenju kosovskih problema gospodin Veber i gospodi Bilčik moći da čuju od, recimo, Boška Obradovića i Dragan Ðilasa. To će biti fantastične ideje", rekao je Vučić, odgovarajući, na samom kraju pres-konferencije s predstavnicima Evropskog parlamenta, na dva-tri pitanja koja su mu, po njenom formalnom završetku, "dobacivali" novinari.

Na pitanje novinara televizije N1 da li je video dokument koji je objavio BIRN, a u kojem se navodno vidi da je otac ministra Stefanović putovao u Rijad kao pravni savetnik preduzeća GIM, kaže da nije, ali da će pogledati i prokomentarisati tokom sutrašnje posete Sočiju.

"Nisam video nijedan dokume N1, ničiji, ali ću to rado da komentarišem sutra u Sočiju kada budem video i pročitao sva dokumenta", rekao je predsednik i dodao:

"Nemojte se sekirati, ja vas najviše volim, vas i Danas što volim... Vas sa N1, Danas, NIN, vas volim najviše. Vi ste primer demokratije..."

Vučić je na kraju konferencije rekao i da čeka da čuje ideje koje se tiču pitanja rešavanja problema Kosova, a od strane Boška Obradovića, Aljbina Kurtija....

"Ja sad čekam te genijalne ideje da dođu od stane Obradovića, Kurtija i ostalih", rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje šta njegovi sagovornici misle o tome što Priština najavljuje da će dijalog voditi Kurti, odnosno da je namera prištinskih vlasti da dijalog vrati na početak, kako ne bi pristali na bilo kakav kompromis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 130 idi na stranu