Vučić o naslovnoj lista Danas: Baš sam lepo ispao, super mi stoji

Beograd -- Aleksandar Vučić je na konferenciji za novinare nakon sastanka s delegacijom Evropskog parlamenta upitan i da li je video sebe na naslovnoj strani lista Danas.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: TANJUG/DRAGAN KUJUNDZIC
Foto: TANJUG/DRAGAN KUJUNDZIC

Pročitajte još:

Vučić: Ako im je to u redu, hvala, ako nije - isto hvala

Veber: Vučić želi Srbiju u EU

"Video sam se na naslovnoj strani Danasa, i baš sam lepo ispao, super mi sve ono stoji! Nikad nisam lepše ispao na naslovnoj strani", kratko je prokomentarisao predsednik pitanje novinara o naslovnoj strani ovog lista na kom je karikatura predsednika Vučića s nacrtanim metama.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da pozdravlja svaki susret evropskih parlamentaraca, pa i lidera Evropske narodne partije Manfreda Vebera sčlanovima dela opozicije i primetio, s dozom ironije, da su ti susreti "važni za demokratiju u našoj zemlji".

"Ja pozdravljam svaki susret sa predstavnicima naših političkih protivnika. Mislim da je to veoma važno za demokratiju u našoj zemlji i siguran sam da će mnogo mudrih ideja o rešenju kosovskih problema gospodin Veber i gospodi Bilčik moći da čuju od, recimo, Boška Obradovića i Dragan Ðilasa. To će biti fantastične ideje", rekao je Vučić, odgovarajući, na samom kraju pres-konferencije s predstavnicima Evropskog parlamenta, na dva-tri pitanja koja su mu, po njenom formalnom završetku, "dobacivali" novinari.

Na pitanje novinara televizije N1 da li je video dokument koji je objavio BIRN, a u kojem se navodno vidi da je otac ministra Stefanović putovao u Rijad kao pravni savetnik preduzeća GIM, kaže da nije, ali da će pogledati i prokomentarisati tokom sutrašnje posete Sočiju.

"Nisam video nijedan dokume N1, ničiji, ali ću to rado da komentarišem sutra u Sočiju kada budem video i pročitao sva dokumenta", rekao je predsednik i dodao:

"Nemojte se sekirati, ja vas najviše volim, vas i Danas što volim... Vas sa N1, Danas, NIN, vas volim najviše. Vi ste primer demokratije..."

Vučić je na kraju konferencije rekao i da čeka da čuje ideje koje se tiču pitanja rešavanja problema Kosova, a od strane Boška Obradovića, Aljbina Kurtija....

"Ja sad čekam te genijalne ideje da dođu od stane Obradovića, Kurtija i ostalih", rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje šta njegovi sagovornici misle o tome što Priština najavljuje da će dijalog voditi Kurti, odnosno da je namera prištinskih vlasti da dijalog vrati na početak, kako ne bi pristali na bilo kakav kompromis.

strana 1 od 130 idi na stranu