Protest podrške Vučiću u Nišu: "Stop krvavom scenariju" FOTO/VIDEO

Članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke (SNS) su u centru Niša izrazili nezadovoljstvo medijima koji kritikuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Izvor: Beta

Nedelja, 01.12.2019.

15:07

Protest podrške Vučiću u Nišu:
Foto: Televizija Kopernikus

Tom prilikom predsedniku su izrazili podršku.

Učesnici protestne povorke nosili su znake "STOP" i transparente "Stop krvavom scenariju" i "Đilase ne ubijaj Srbiju".

Tokom protesta nije bilo govora, a čelnici Gradskog odbora SNS Niš su negirali da su organizovali skup, iako su članstvu danima stizali pozivi da učestvoju i dovedu rođake i prijatelje.
Foto: Televizija Kopernikus
Poverenik Gradskog odbora SNS-a Zvezdan Milovanović rekao je agenciji Beta da je protest organizovan putem grupe na Fejsbuku "Stop krvavom scenariju".

U tom pozivu su pitanja o tome "da li je medijska sloboda zveckanje oružjem" i "da li je sloboda mišljenja pozivati na nečije ubistvo".

U objavi je pisalo da "dok mi radimo i gradimo Srbiju i borimo se za bolju budućnost, drugi bi da nam ruše to što stvaramo".
Foto: Televizija Kopernikus
"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je običan čovek, jedan od nas. Radi i gradi, kao i svaki drugi, normalan građanin Srbije. Nekima to smeta. Neki bi da snajperom zaustave Srbiju, zaustave budućnost, zaustave tebe. Upamti! Snajper nije okrenut samo u predsednika Srbije, okrenut je i ka tebi", piše u pozivu na Fejsbuku u grupi "Stop krvavom scenariju".

Za današnji protest nije bilo zvanične najave, ni poziva medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: